sitemap
Click for Singkep, Indonesia Forecast
EXCHANGE RATES
 Currency  Rates (IDR)
1 0
Update :
SENTRAInfo.com - Direktori Bisnis Indonesia  SENTRAInfo.com
 Pusat Informasi Bisnis
Discussion Board     :: Sign In :: Registration ::
Search Discussion :             Sort By :
<< Prev       1 - 10 of 26        Next >>
1.  minta info baru... » no comment posted yet
  Posted By : Miftahul Arief on 28 Mar 2012 22:34:06 Update: 28 Mar 2012 22:34:06
 
mohon bantuannye abang2 kakak2, dan kawan2 sekalian. saye nak tanye ni gimane keadaan dabo tercinta saat ni,soalnye saye dah lame tak balek kesane rase ati ni rindu j ape lagi dengan makanan die atau ...
See discussion for this topic
 
2.  Anyone remeber board people has came to Dabo Singkep Island ... » no comment posted yet
  Posted By : Ho Huyen Tram Pham on 15 Nov 2011 12:21:01 Update: 15 Nov 2011 12:21:01
 


jika seorang dari kamu telah mendengar tentang orang-orang perahu Vietnam telah datang ke Dabo Singkep Island di musim panas 1989, Im lokking untuk teman namanya adalah Lim Sui Akiang. Saya pikir ...
See discussion for this topic
 
3.  mencari teman lama... » no comment posted yet
  Posted By : Ho Huyen Tram Pham on 15 Nov 2011 12:03:56 Update: 15 Nov 2011 12:03:56
 

Halo, nama saya isTram seorang wanita Vietnam aku pergi ke Dabo Singkep pulau ketika aku masih 18 tahun di sebuah kapal pengungsi pada bulan Juni 1989 saya sedang mencari teman Dabo Singkep pulau na...
See discussion for this topic
 
4.  tolong... » no comment posted yet
  Posted By : Miftahul Arief on 06 Oct 2011 20:14:15 Update: 06 Oct 2011 20:14:15
 
kawan-kawan yang kat dabo bise mntak tolong tak,upload kan la gamba sma n 1 singkep.
saye rindu betol dengan sma 1,saye nak tengok perubahan sma sekarang mcam mane/
tolong ye...
See discussion for this topic
 
5.  rindu dabo island... » no comment posted yet
  Posted By : Miftahul Arief on 06 Oct 2011 06:44:35 Update: 06 Oct 2011 06:44:35
 
abg,kakak,mak,pak,dan kawan-kawan yang ade kat dabo,ap kaba dabo sekarang.saye rindu betol dengan dabo,dah lame tak balek ke sane,ap dabo ade perubahan sekarang??
wah denga-denga dabo nak jadi kabupa...
See discussion for this topic
 
6.  hi semua!... » no comment posted yet
  Posted By : Mohamad Rizal Bin Rahim on 12 Mar 2011 02:25:15 Update: 12 Mar 2011 02:25:15
 
hi semua.. saya orang baru di forum ini,, saya orang singapura, ingin sekali mengunjung pulau lingga dan sinkep... harap kawan2 disini bole tolong upload gambar2 di forum ini.. saya juga ingin mencar...
See discussion for this topic
 
7.  cinta ku untuk dabo... » 2 comment(s) posted
  Posted By : Syncassuche on 12 Apr 2009 04:48:02 Update: 12 Jun 2009 10:31:56
 
apakah menurut teman2 yang tlh membace topik diskusi ini, sye nak tanye same anak2 dabo yeng berade diluar daerah sane, apekah ikak2 semue ade niat nk blek kedabo untuk membaktikan diri besame2 kite m...
See discussion for this topic
 
8.  Halal Bil Halal warga Singkep se JABODETABEK... » 5 comment(s) posted
  Posted By : Benno Talahatu on 23 Oct 2008 23:47:22 Update: 12 Jun 2009 10:22:48
 
dekat lagi kite ade acare Halal Bil Halal (HBH) perlu tak kaba macam ni kite tules di website macam ni ?...
See discussion for this topic
 
9.  Miss u Dabo....U still the best city for me...... » no comment posted yet
  Posted By : Eva Mery Suyanti S on 06 May 2009 02:02:44 Update: 06 May 2009 02:02:44
 
Dear all...
Tahun 1977 aku dilahirkan di RS PT Timah dabo, Tahun 1995 aku kuliah ke bandung dan sekarang kerjapun dibandung, terakhir balek kedabo tahun 2000, ga jelek2 banget... orang-orangnya tet...
See discussion for this topic
 
10.  Putre Dabo yg laen ... angkatan SMP due 1982-85 (dipanggil i... » no comment posted yet
  Posted By : Melvira Jalisi on 18 Mar 2009 05:04:33 Update: 18 Mar 2009 05:04:33
 
terima kasih admin Singkep Community. telah memberi gamba2 yang bagos.. ..
saking rindunye aku degan kampong kelahiran ku wallpaper yg ku-pake singkep_015.jpg
Salam Hormat pade semue ...
See discussion for this topic
 
<< Prev       1 - 10 of 26        Next >>